برای راه اندازی کسب و کار شیرینی خانگی به چه نکاتی توجه کنیم؟
کارآفرینی شیرینی خانگی یکی از ایدهها درآمدزا برای بانوان در خانه میباشد، اگر شما در این فعالیت مهارتهایی دارید و هر بار پس از شیرینی پزی همه خانواده از شما تعریف میکنند میتوانید به وسیله این مهارت و تخصص با راه اندازی یک کسب و کار شیرینی خانگی به درآمد خوبی برسید.
در این نوشتار میخواهیم کارآفرینی شیرینی خانگی و کسب درآمد از آن را مورد بررسی قرار دهیم و اطلاعات مفیدی را در خصوص این ایده در اختیار شما کاربران عزیز قرار دهیم.
معرفی کسب و کار شیرینی خانگی
شغل شیرینی پزی از مشاغل پردرآمد برای بانوان در منزل است، اگر شما تصمیم جدی دارید که این کسب و کار را شروع کنید میتوانید با ثبت نام در یک دوره آموزشی که معمولا سه ماهه است کار خود را شروع کنید.
تمیزی و نظافت یکی از مهمترین فاکتورهایی است که در کسب و کار شیرینی خانگی باید آن را رعایت کنید.
اگر شما به این شغل علاقه دارید گذر زمان را هرگز احساس نخواهید کرد و علاوه براین شما میتوانید با شغل مورد علاقه خود به درآمد برسید.
نیازهای آموزشی برای کارآفرینی شیرینی خانگی
شما اگر میخواهید وارد این کسب و کار شوید باید وسایل شیرینی پزی را بشناسید و روش استفاده از آن را نیز یاد بگیرید.
همچنین شما باید طرز تهیه انواع شیرینی و کیک را به صورت دقیق و صحیح یاد بگیرید تا مواد غذایی هدر نرود.
شما به عنوان یک کارآفرین باید سعی کنید تزیینهای متنوع را یاد بگیرید تا مطابق با سلیقه و نظر مشتری بتوانید سفارش بگیرید.
سرمایه لازم جهت راه اندازی کارآفرینی شیرینی خانگی
از آنجاکه کسب و کار شیرینی خانگی در منزل است نیاز به سرمایه خاصی ندارد، اما شما باید وسایل و ابزار اولیه این کسب و کار که شامل فرگاز، همزن برقی، قالبهای متنوع کیک و شیرینی و مواد اولیه انواع کیکها و شیرینیها میشود را تهیه کنید.
مزایای کسب و کار شیرینی خانگی
- کیک و شیرینی را میتوانید به صورت آنلاین بفروشید.
- برای کسب و کار شیرینی خانگی همیشه مشتری وجود دارد.
- رئیس یا کارفرما ندارید.
- قابلیت رشد بالایی دارید.
- شروع این کسب و کار ساده است تنها کافیست که دست پخت خوبی داشته باشید.
- می توانید در محصولات خود یک ویژگی خاصی قرار دهید تا مشتریان بشناسند.
- می توانید بر روی یک محصول خاصی فعالیت کنید.
- نیاز به مکان و جای خاصی ندارید.
معایب کسب و کار شیرینی خانگی
- در صورتی که شما در این کسب و کار موفق شدید باید کار خود را گسترش دهید و دیگر نمی توانید در خانه کار کنید.
- رقابت در کسب و کار شیرینی خانگی زیاد است، شما باید با ترفندهای رشد کسب و کار موفق شوید.
- شما باید تا زمانی که به رشد خوبی در کسب و کار برسید، مواد اولیه را با قیمت بالا بخرید و سود خود را کاهش دهید.
- برای پیشرفت به تجهیزات حرفهای برای شیرینی پزی احتیاج دارید.
- باید مدت زمان زیادی را صرف آماده کردن سفارشات مشتری کنید.
- شاید دوستان و خانواده شما عاشق شیرینی باشند، اما مشتریان به شیرینیهای شما علاقه نداشته باشند.
بیشتر بخوابید: بررسی اصلیترین مشکلات بانوان شاغل
مهارتهای لازم برای شروع کسب و کار شیرینی خانگی
در این بخش به بررسی مهارت های لازم در رابطه با راه اندازی کسب و کار شیرینی خانگی می پردازیم.
شناخت مواد اولیه
شما به عنوان یک شیرین پز باید هرکدام از مواد اولیه و ویژگیهای خاصی که دارند را بشناسید، همچنین شما باید ابزارهای شیرینی پزی و نحوه کار کرد آن آشنایی داشته باشید.
چیدمان و تزئین
تزئین شیرینی خانگی به اندازه طعم آن مهم میباشد، شما باید ان را در بهترین حالت ممکن انجام دهید؛ زیرا باعث جذب مشتریان زیادی میشود.
به روز بودن
شیرینی پزی هم مانند سایر رشتهها در حال رشد کردن است، شما باید هر روز روشها و ایدههای جدیدی که در صنعت شیرینی بوجود میاید را آموزش ببینید.
خلاقیت
سعی کنید یک تخصص خاصی در یک مدل شیرینی و کیک پیدا کنید تا مشتریان شما را با آن بشناسند.
سرعت عمل
سرعت عمل در این حرفه بسیار مهم است، شما باید بتوانید هنگامی که سرتان شلوغ است کارهای خود را به درستی مدیریت کنید.
مسئولیت پذیر
از خصوصیات یک قناد خوب مسئولیت پذیری است شما باید بتوانید در زمان تعیین شده سفارش را به مشتری تحویل بدهید.
نظافت
سعی کنید آشپزخانه و محیط کار همیشه تمیز باشد؛زیرا تمیز بودن باعث به وجود آمدن تمرکز ذهنی خواهد شد.
درآمد شیرینی پزی چقدر است و چه مشتریانی خواهید داشت؟
رسیدن به درآمد بالا از طریق کسب و کار شیرینی خانگی ملزم رعایت کارهای خاصی است.
شما باید علاوه بر داشتن دستپخت خوب مهارتهای بازاریابی و فروش و رشد کسب و کار نیز یاد بگیرید تا به درآمد خوبی برسید.
به طور کلی باید بگوییم که میزان درآمد شما در این کسب و کار وابسته به مهارتهای خودتان است.
بیشتر بخوانید: ۱۰ ایده شگفت انگیز کارآفرینی در منزل برای خانم ها
مشتریان این کسب و کار چه کسانی خواهند بود؟
قبل از راه اندازی کسب و کار خوب است در مورد اینکه مشتریتن ما چه کسانی می توانند باشند اطلاعاتی کسب کنیم.
سوپر مارکت و فروشگاه ها
برای محصولات خود بسته بندی خوب و خاصی را طراحی کنید و یک نمونه را به سوپر مارکتها و فروشگاه بدهید.
سپس از آنها بخواهید محصول شما را به عنوان تست در فروشگاه بگذارند و در صورتی که مشتری از آن محصول خرید کند شما همیشه سفارش خواهید داشت.
مراکز تشریفات و تالار
بسیاری از مراکز تشریفات و تالار به دلیل برگزاری مراسم به حجم بالایی از شیرینی و کیک نیاز دارند.
مراسمهایی متل عزا، عروسی، تولد میزان حجم سفارشات آنها بالا است، در صورتی که از محصولات شما رضایت داشته باشند شما به سود بی نظیری خواهید رسید.
کافه و رستوران ها
بسیاری از مشتریان در این مکانها علاوه بر سفارش درخواست دسر و شیرینی میکنند، این مراکز دسر و شیرینیهای خود را از بیرون تهیه میکنند. بدین ترتیب کافه و رستوران را از دست ندهید آنها مشتریان خوبی خواهند بود.
مشتریان شخصی یا عمومی
این دسته از مشتریان میتوانند از طریق فعالیت در شبکه اجتماعی با شما آشنا شوند، شما نباید آنها را دست کم بگیرید؛ زیرا این مشتریان باعث میشوند شهرتی فراوان پیدا کردید.
مراحل ایجاد کسب و کار شیرینی خانگی
مرحله اول:
در ابتدا شما باید فروش شیرینی خانگی را از دوستان و اطرافیان خود شروع کنید و پولی را که از طریق فروش شیرینی بدست میآورید را هزینه آموزش دیدن کنید.
مرحله دوم: انتخاب نام کسب و کار
یک نام برای کسب و کار خود انتخاب کنید، نکات زیر برای نامگذاری رعایت کنید:
- نامی را انتخاب کنید که نشان دهنده شخصیت و نوع دستپخت شما باشد.
- نام کسب و کار باید به گونهای باشد که ۹۰ درصد مردم متوجه معنی آن شوند.
- در پیدا کردن نام عجله نکنید و چند روز به خود فرصت دهید تا اسم مناسب را پیدا کنید.
مرحله سوم: قیمت گذاری
برای قیمت گذاری به نکات زیر توجه کنید:
- دستمزد کار برای یک ساعت
- هزینه مواد اولیه، برق، گاز
- مدت زمان درست کردن شیرینی
- سود شما از پختن شیرینی
مرحله چهارم: بر روی رشد کردن کسب و کار خود تمرکز کنید.
در این مرحله شما باید کیفیت شیرینیهای خود را افزایش دهید، سپس با آموزش شیرینیها و کیکهای جدیدی را یاد بگیرید.
مرحله پنجم: یک شبکه اجتماعی ایجاد کنید.
در این مرحله شما باید یک اکانت اجتماعی برای خود ایجاد کنید، اما برای آن وقت زیادی صرف نکنید، تنها کافیست که شما به بالا بردن کیفیت محصولات خود توجه کنید.
مرحله ششم: آموزش بازاریابی شبکه اجتماعی ببینید.
شما میتوانید با آموزش دیدن طی ۶ ماه به مشتریان و درآمد ثابتی برسید.
مرحله هفتم:
در این مرحله رشد کسب و کار به نقطه خوبی رسیده است، همچنین شما باید به نقطهای از رشد رسیده باشید که مشتریان چند هفته قبل به شما سفارش بدهند.
قیمت گذاری در این قسمت نکته بسیار مهمی است؛ زیرا اگر قیمت پایینی بگیرید به سود خوبی نخواهید رسید.
علاوه بر این شما باید به دنبال مشتریانی باشید که به صورت عمده از شما خریداری کنند؛ زیرا مشتری که عمده خریداری میکند با فروش شیرینی به سود میرسد و اگر مشتریان او از محصولات راضی باشند دیگر عمده فروشان برای شما تبلیغ خواهند کرد.
مرحله هشتم: آخرین مرحله از ایجاد کسب و کار خانگی
شما در این مرحله به صورت کامل وارد بازار کسب و کار شیرینی خانگی شده اید و به درآمد خوبی دست پیدا کرده اید.
مرحله هشتم نقطهای است که شما دو یا سه مشتری عمده دارید و یک گروهی از مشتریان مستقیم که از محصولات شما خریداری میکنند.
در مرحله آخر شما باید به نکات زیر توجه کنید:
بازاریابی به صورت حرفه ای
بازاریابی حرفهای را یاد بگیرید، شما با یادگیری این بازاریابی موفق به پیدا کردن مشتریان جدید، تبلیغات حرفهای و اثر بخش، نکات جذب مشتری، خواندن افکار مشتری میشوید.
بهینه سازی سایت
سایت خود را بهینهسازی کنید، یعنی کاری کنید که گوگل سایت شما را دوست داشته باشد، با وجود سئو دیگر نیازی به این نیست دنبال مشتری بگردید؛ زیرا خورشان سمت شما میآیند.
برندسازی کنید
شما باید سعی کنید از کسب و کارتان به خوبی یاد شود به طور مثال تا اسم شما میآید به مهربانی و خوش قولی شما فکر کنند.
سخن پایانی
در این نوشتار مطالبی پیرامون کارآفرینی شیرینی خانگی ارائه دادیم، امید است با این مقاله توانسته باشیم به سوالات شما در خصوص شغل شیرینی پزی پاسخ داده باشیم.
چنانچه شما قصد دارید این کسب و کار شیرینی خانگی را در منزل خود راه اندازی کنید میتوانید با استفاده از شمارههای موجود در سایت با مشاوران کسب و کار ما تماس بگیرید و سوالات خود را بپرسید.