چگونه بحران های زندگی را مدیریت کنیم (۲)

پیرو مطلب چگونه بحران های زندگی را مدیریت کنیم به بررسی ادامه روش هایی می پردازیم که به کمک آنها بتوانید در لحظات بحرانی و حساس بهترین اقدامات ممکن را انجام دهید.

جلوی ضرر و زیان ها را بگیرید

شهامت از بزرگ تین محاسن بشمار می رود، چرا که اگر کسی این حسن را نداشته باشد، هیچ تضمینی برای حفظ بقیه آنها نخواهد داشت. (سامویل جانسون)

مهمترین ویژگی در موفقیت شغلی در قرن بیست و یکم، انعطاف پذیری است . به کمک انعطاف پذیری می توانید سلامت ذهنی خود را حفط کنید.
تصور کنید که می توانید زندگی کاری یا شخصی تان را امروز دوباره از نو آغاز کنید. به سراغ چه کاری می‌روید و از چه کاری دست می کشید؟ چه فعالیتی را دوباره آغاز می‌کنید و چه کاری را ترک می کنید؟

بحران را مدیریت کنید

شجاعت یعنی اینکه بترسید، اما هرطور که می توانید یک قدم به جلو بردارید. (بیورلی اسمیت)

وقتی بحرانی رخ می دهد، چهار اقدام را فورا باید انجام دهید:

  • غصه خوردن را کنار بگذارید. به کنترل ضرر و زیان ها بپردازید.
  • اطلاعات کسب کنید، حقایق را بیابید.
  • مشکل را حل کنید.
  • عمل محور شوید. به اقدام بعدی خود بیندیشید.

پیشنهاد می شود سه مورد از بدترین اتفاقاتی که ممکن است سال آینده در زندگی شغلی تان روی دهد را مشخص نمایید. از امروز چه کاری می توانید برای به حداقل رساندن ضررهای این بحران انجام دهید؟
سه مورد از بدترین حوادثی که ممکن است در زندگی شخصی تان رخ دهد را مشخص نمایید و برای آنکه اطمینان پیدا کنید که آنها هرگز رخ نمی دهند، اقداماتی را بعمل آورید.

پیوسته در ارتباط باشید

بدترین معیار شهامت، ترسی است که از پای درآمده باشد. (نورمن اف دیکسون)

هشتادوپنج درصد از مشکلات زندگی شغلی و شخصی تان ناشی از ناتوانی شما در ایجاد ارتباط موثر با افراد مهم دور و برتان است.

محدودیت هایتان را بشناسید

به فراخور بزرگی یا کوچکی تان، موانع برایتان بزرگ یا کوچک به نظر می رسند. (اوریسون سویت ماردن)

بطور کامل اهداتان را مشخص نمایید، می‌خواهید به چه چیزی دست یابید، از چه چیزی اجتناب کرده یا خواهان حفظ آن هستید؟
اهدافتان را روی کاغذ بنویسید و از افعال زمان حال استفاده کنید. وقتی هدفتان را مشخص کردید، فهرستی از اقداماتی که باید برای رسیدن به آن انجام دهید را تهیه کنید.
پس از آنکه هدف و برنامه تان را مشخص کردید، از خود بپرسید: په عاملی مرا در رسیدن به این هدف محدود می سازد ؟ یا چرا من در حال حاضر به هدف نرسیده ام؟
بهانه هایتان را بیازمایید و موانع داخلی و بیرونی را شناسایی کنید. متوجه خواهید شد که هشتاد درصد از محدودیت هایتان درونی و تنها بیست درصد آنها بیرونی هستند.
تنها به مانع بزرگی که بیش از هر عامل دیگر شما را از رسیدن به موفقیت باز می دارد، بپردازید. از بین بردن این مانع بیش از هر کار دیگری می تواند به شما در رسیدن به مهترین هدفتان کمک کند.

خلاقیتتان را رها سازید

به دنبال کار هایی نباشید که هم سنگ قدرتتان باشد، بلکه قدرتی را طلب کنید که هم سنگ کار هایتان باشد . (فیلیپس بروکس)

خلاقیت، کلید انجام امور خارق العاده برای خود و خانواده تان خواهد بود. بزرگترین مشکلات را در نظر گرفته و آن را به شکل پرسشی که نیازمند یک راه حل است، بنویسید. وقتی بزرگترین مشکل خود را توصیف کردید، بپرسید دیگر په مشکلی وجود دارد؟ و دیگر په راه حلی وجود دارد؟

بر بخش های نتیجه بخش تمرکزکنید

این شرایط نیست که انسان را می سازد، بلکه این انسان است که شرایط را می سازد. (فردریک دبلیو رابرتسون)

مهمترین و پرسود ترین تولیدات، خدمات و اقداماتتان را مشخص کرده و زمان و انرژی تان را بر آنها متمرکز کنید .
مهمترین مشتریان، بازار ها و روش های فروش تان را مشخص کنید و هشتاد درصد از وقت و هزینه خود را برای دستیابی به بیشترین نتیجه در رابطه با آنها تخصیص دهید.

بر اولویت ها متمرکز شوید

اذهان کوچک مقهور بد اقبالی ها می شوند، اما ذهن های بزرگ بر آنها فایق می آیند. (واشنگتن ایروینگ)

برای آنکه تمرکز خود را روی مهمترین اولویت ها حفظ کنید، می توانید مجموعه ای از اقدامات را انجام دهید.
اول از همه روی کاغذ فکر کنید، مسایل را بنویسید، قبل از آنکه دست به هر اقدامی بزنید، یک فهرست از اموری که برای حل مشکل و عبور از بحران بایدانجام دهید را بنویسید. اجازه ندهید که ذهنتان درگیر جزییات و مسایل پیش پا افتاده شود .

در ابتدای هر روز، فهرستی از آنچه که باید در طول روز انجام دهید را تهیه کنید و سپس آنها را اولویت بندی کنید.

ضدحمله

دیگر ما آن عروسک های خیمه شب بازی نیستیم که بازیچه نیروهای قدرتمند بیرونی بودند، بلکه اکنون ما خود نیرویی قدرتمندیم. (بوسکا گلیا)

با بکار گیری استراتژی های زیر در زندگی و شغلتان می توانید شرایط را عوض کرده و به نتایج فوق العاده ای دست یابید .

هدفتان را مشخص کنید
جسورانه عمل کنید
منابع تان را متمرکز کنید
انعطاف پذیر باشید
تمامی اطلاعات موجود را جمع آوری کنید
همه افراد را به کار گروهی وا دارید
شما مدیر هستید

گردش پولی ایجاد کنید

انسان مخلوق حوادث نیست، بلکه این حوادث است که مخلوق دست انسان است . ما عواملی آزادیم و انسان قدرتمند تر از ماده است . (بنیامین دیزرایلی)

وقتی که با یک بحران روبرو هستید، اولین چیزی که باید انجام دهید این است که بنشینید و شرایط را به دقت بررسی کنید . دقیقا بفهمید که در حال حاضر چقدر پول نقد، در تمامی اشکال و از همه منابع، در اختیار دارید .
به هر قیمتی پول نقدتان را حفظ کنید . پرداخن ها را به تاخیر انداخته یا تقسیط کنید . در عین حال از همه ، چه مشتریان کنونی و چه آتی بخواهید پرداخت هایشان را پیشاپیش انجام دهند .

به مشتریانتان اهمیت دهید

هیچ اقدام عظیم و با شکوهی تا کنون صورت نگرفته مگر به دست افرادی که اعتقاد به اینکه چیزی در درونشان برتر از شرایط است را داشته اند. (بروسن بارتن)

در موفقیت شغلی، دو اصل در رابطه با مشتریان وجود دارد. اصل اول می گوید: همیشه حق با مشتری است و اصل دوم این است که: هر گاه دچار تردید شدید، به اصل اول رجوع کنید.
تولیدات و خدمات پر فروش و پر سود خود را مشخص کنید، سپس بهترین افرادتان را برای فروش هر چه بیشتر آنها به بهترین مشتریان آتی تان بسیج نمایید.
روش و روند فروش تان را باز بینی کنید و به دنبال راهی باشید تا آن را ترغیب کننده تر و جذاب تر سازید.
ادامه مطلب را در متن بعدی دنبال نمایید…

Sending
User Review
۱ (۲ votes)

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.